Nappa på fiske!

Klippans Sport- och Fiskevårdsförening har mycket att erbjuda den fiskeintresserade. Kanske har du alltid velat lära dig flugfiske? Eller förstå mer om fiske och våra vatten? Givetvis anordnas det många fiskeutflykter och föreningen äger flera båtar som medlemmarna kan boka, bland annat en nyinköpt fin havsfiskebåt, Ryds 485 SRI, som möjliggör fler turer på havet.

Den nya havsfiskebåten är en stor tillgång för Klippans Sport- och Fiskevårdsförening. Föreningen har båtar sedan tidigare, men de är av de nättare slaget och lämpar sig bäst för mindre sjöar.
– Den nya är lite större och med en mer rejäl motor. Det är en stor investering för en klubb. Man får som medlem använda den efter att man gått en liten utbildning, säger Jörgen Hall, styrelseledamot i föreningen.

Informationsdag för den intresserade

Den 12 maj mellan 10-14 kommer Klippans Sport- och Fiskevårdsförening hålla en informationsdag där alla som är intresserade är välkomna.
– Vi kommer att informera om föreningens aktiviteter, vår ung­domsverksamhet och seniorträffar. Vi är också intresserade av att få igång en tjejgrupp – det hade varit roligt.

Förutom information om föreningen kommer det att finnas fiskeredskap samt medlemskort och årskort till försäljning. Det kommer även att bli visning av flugbindning och andra jippon.