Massa kul på Blåkullekul!

Det är dags att damma av kvasten! På skärtorsdag är det dags för Blåkullekul i parken i Ljungbyhed. Söderås Journalen slog en pling till en av påskkärringarna i Blåkullekommittén som redan nu är i full färd med att putsa kvasten för den stora dagen.

Vad kommer att hända denna dag?

– Det finns massor av kul att göra! Det finns lotteri, tips-promenad, ponnyridning, försäljning av fika, agility, djur att titta på och olika uttryckningsfordon kommer att finnas på plats. Sedan kan alla barn som vill, vara med och tävla i bästa utklädsel och äggmålning – Ta med eget kokt ägg! Vår vän trollkarlen Tobias Chilli kommer också och visar upp sina trix.

Vilka ligger bakom arrangemanget?

– Blåkullekommittén, Ljungbyheds Köpmanna– och företagarförening och Ljungbyheds framtid. Dessutom vill jag tacka alla våra sponsorer, de är en massa guld(ägg) värda!

Det är ett fint tillfälle för många Ljungbyhedbor, och även andra förstås, att träffa vänner och bekanta. Välkomna klockan två och ha kul med oss!