2:a pris = Emilie Furevi ”Jag älskar mina röda converse!”

Blott 24 år gamla Emilie Furevi blev intresserad av foto när hon gick bild och form på gymnasiet i Klippan. Fotograferandet har gått i stiltje på sista tiden men vinsten i Årets bild har sporrat henne till att börja fotografera igen.

Motivering: ”En fräck bild med läckra kontraster plus att vi på Adapt Media gillar allt som har båda fötterna på jorden.”

Hur kom du fram till motivet?

– Jag var ute vid järnvägen i Klippan och så fick jag en idé att jag skulle ta en bild på mina skor. Så jag satte ner kameran på marken och knäppte av ett par på bilder och detta blev den bästa. Det är en av mina favoritbilder och sen tycker jag om mina röda converse. Jag har en sida på internet där jag lägger upp mina bilder och utav dem har den här fått mest kommentarer.

Är fotografering något du vill satsa på?

– Det är mer en hobby. Men jag sa till mig själv att om jag kom någonstans i tävlingen så skulle jag ta upp fotograferingen igen. Min mamma är på mig att jag ska göra det nu – hon tycker att jag har känsla för det.