Bowla.net och Söderås Journalen/Klippanshopping.se startar tipspromenad!

På annandag påsk anordnade Bowla.net en tipspromenad med efterföljande brunch på bowlinghallen. Arrangemanget blev en riktig framgång och lockade omkring 30 personer helt utan marknadsföring. Därför satsar man nu på månatliga tipspromenader – i samarbete med Söderås Journalen och Klippanshopping.se som ägs och produceras av Adapt Media.
– Det känns kul att ordna en återkommande aktivitet som ger lite glädje till Klippanborna, säger Tommy Törnkvist.

Samarbete med Söderås Journalen och Klippanshopping.se

Efter varje avslutad tipsrunda får en vinnare ett fint pris i form av en buffékväll för två på bowlinghallen i Klippan. Vem denna vinnare blir kommer att förkunnas i varje nummer av Söderås Journalen samt på Klippanshopping.se
– Jag tycker det är ett mycket trevligt initiativ som Tommy har tagit, och kan vi på Adapt Media hjälpa till att få ut budskapet för att locka ännu fler Klippanbor med på tipspromenaderna är det klart att vi ställer upp på det. Aktiviteter av detta slag är viktiga, speciellt på mindre orter av Klippans storlek. Det är bra att skapa tillfällen där Klippanborna kan umgås över åldersgränserna till exempel, säger Bengt Wetterberg, ägare till Adapt Media och ansvarig utgivare för Söderås Journalen och Klippanshopping.se

Nationaldagen nästa tillfälle

Nästa tipspromenad kommer att hållas på självaste nationaldagen den 6 juni, mellan 10.30 och 13.30. Nationaldagen infaller i år på en måndag, och föregås dessutom av Kristi himmelfärdsdag och en potentiell ”klämdag” på fredagen innan helgen. Tommy Törnkvist hoppas därför på att många Klippanbor känner sig sugna på att avsluta ledigheten med lite motion – såväl för hjärnan som för kroppen. Efter tipspromenaden finns det möjlighet att äta brunch mellan 11.00 och 13.30.
– Om man vill ha en garanterad plats på brunchen efteråt är det bäst att anmäla sig i förväg, men om man bara vill vara med på promenaden är det bara att dyka upp.

En i månaden

Framöver är tanken att ordna en tipspromenad i månaden, med undantag för juli och december. Tommy Törnkvist har också planer på att så småningom ha två olika slingor – en lite längre och en lite kortare. Det kommer att vara olika sträckningar varje gång för att folk inte ska tröttna.
– När det gäller frågorna så kommer vi att ha ett tema varje gång som omfattar ungefär hälften av frågorna, och sedan blir det blandad kompott på resten, säger Tommy Törnkvist.