Towe fick en ny ”look”

För femte året i rad lottade Söderås Journalen under rubriken ”Gör om mig” ut en ”makeover” till en av våra läsare. Vinnare den här gången blev Towe Breiner från Klippan, som anmäldes av sina barn.
– Jag hade inte den blekaste aning om att de hade skickat in till den här tävlingen och blev jättechockad när jag fick samtalet, säger Towe Breiner.

Som ett barn på julafton

Towes ”vinstdag” började med ett besök på Huvudsalongen i Klippan, där hon blev sminkad, klippt och tillfixad i håret.
– De var väldigt duktiga på Huvudsalongen också. Den lilla miniplattången som de lockade mitt hår med var så bra att jag köpte med en hem, så jag kommer att fortsätta med den här nya frisyren.

Towe blev särskilt förtjust i ögonfransförlängningen hon fick hos Huvudsalongen. Ögonfransförlängning innebär att man på konstgjort vis förlänger ögonfransarna, vilket gör att ögonfärgen lyfts fram ännu mer.
– Jag blev jättenöjd med den.

Vidare till Gunns Mode

Därefter styrdes kosan vidare ett par hundra meter österut på Storgatan, nämligen till Gunns Mode, där Towe fick välja ut lite nya kläder.
– Man blir som ett barn på julafton när man kommer in i en klädesaffär och kan välja bland alla fina kläder. Jag har aldrig handlat på Gunns Mode tidigare, men jag kommer att återvända fler gånger. Det var bra att man fick hjälp att välja, och personalen var mycket hjälpsam och trevlig.

”Du är jättevacker”

När Towe kom hem till familjen igen möttes hon av spontana jubelrop!
– De sa ”mamma du är jättevacker”, och ”wow vad snygg du är”! Det är man ju inte van vid att höra från barnen precis, skrattar Towe Breiner.