Nyheter på Klippanshopping.se!

Nu är det  64  73 företag med som har utökad information!

• Vi har utökat vår databas så att vi nu presenterar 320 olika butiker och företag i Klippan. Klippans handels- och näringsliv har med andra ord en stor potential att kunna erbjuda ett mycket stort och brett utbud av varor och tjänster. Använd gärna Sök-funktionen för att testa!

• Saknas Ditt företag i registret? Klicka på Anmäl Er här! på Välkomstsidan!

• Saknar Du som konsument något företag i registret? Föreslå butiken eller företaget att de anmäler sig genom att klicka på Anmäl Er här! på Välkomstsidan eller kontakta Adapt Media på 0435 – 77 90 50!

• Företag markerade med Blå text har Grundinformation i form av företagets namn och adress.

• Företag markerade med Fet Svart text har utökad information i form av verksamhetsbeskrivning, bilder, annonser från Söderås Journalen, erbjudandesida, telefonnummer, besöks- och postadress, mailadress, internetadress och öppettider.