Karins trädgård blev rejält upprensad!

Karin Göransson från Klippan fick en helt ny trädgård – allt tack vare
Söderås Journalen, Lilla Kloster Service – och den egna, mycket goda, rimförmågan. Med en finurlig liten vers, som du kan läsa här nedan, blidkade hon Söderås Journalens redaktion.
– Jag är fruktansvärt nöjd. Lilla Kloster gjorde ett fantastiskt jobb, och jag kommer att anlita dem fem-sex gånger per år i fortsättningen. Jag kan verkligen rekommendera deras tjänster till alla som behöver hjälp i trädgården, säger Karin Göransson.

Trädgården i nyskick

Karin Göranssons trädgård är på hela 1540 kvadratmeter. Hon har lite problem med hjärtat och har därför inte så bra ork – och då är ju av naturliga skäl 1540 kvadrat lite mycket att sköta på egen hand. Underhållet av trädgården har blivit eftersatt på senare tid – men nu är den som ny igen!
– De klippte träd, stack kanter och tog ner döda träd och björkar som blivit alldeles för stora. Det tog hela dagen, men det blev verkligen ett otroligt fint slutresultat.

Ny bekantskap

Innan Karin anmälde sig till Söderås Journalens tävling kände hon inte till Lilla Kloster Service. Hon tycker att tävlingarna i tidningen är väldigt bra och upplysande eftersom man får tips om en del företag man inte hört talas om tidigare.
– Jag anlitade städfirman också som var med härom månaden när jag såg vilket bra jobb de hade gjort. Nu när man kan göra ROT-avdrag behöver det ju inte bli så dyrt att anlita företag som säljer tjänster.

Karins finurliga vers

Välskötta och vackra trädgårdar har grannarna mina
Men hos mig får man leta efter det fina
Gula små solar i gräset skina
Vildvuxen trädgård med två
Vänliga små glada hundar kan jag bjuda på
Tänk om hjälp med röjning hade varit möjlig ändå