Saltito vårshowar på idrottshallen

Den 15-16 maj bjuder Klippans egen dansförening Saltito på vårshow på idrottshallen i Klippan. I en helaftonsföreställning (tre timmar inklusive paus) utlovas jazz-, show-, musikal-, street- och balettdans – alltihop utfört av såväl unga som gamla medlemmar.

– Vi hoppas på fullsatt, säger Caritha Strand, styrelseledamot och själv dansare i föreningen.
Fjolårets vårshow blev en stor succé. Man fick till och med trycka upp extrabiljetter, då de ursprungliga gick åt som det berömda smöret i solskenet. I år bjuder man förutom på dans också på kaffeservering och lotteri i pausen.
– Om det är några företag som vill vara med och sponsra priser till lotteriet får de gärna höra av sig, säger Caritha Strand.

Händelerikt år

Det har varit ett händelserikt år för Saltito. Under november och december deltog ett antal av föreningens dansare i julshowen på Klippans Kultur Center, som också innehöll ljuva toner från musiklärarna på musikskolan samt uppträdande av elever från Ann Wilsons dansskola från Helsingborg – allt presenterat av Ann Wilson (TV-bekant från Let’s Dance-juryn) själv.
– Det var väldigt kul, och vi har fått förfrågning om att vara med nästa år också, berättar Caritha Strand.