Stort Grattis – Klippans Gymnasieskola Qualiscertifierad

Som en av få gymnasieskolor i nordvästra Skåne har Klippans Gymnasieskola nu blivit kvalitetsstämplad enligt Qualismetoden.

Resultatet visar att skolans trygghet och trivsel är mycket god och att skolan har en väl fungerande organisation som ger stabilitet och tydlighet både i det dagliga arbetet och i utvecklingsarbetet. Skolans image är mycket god och här fick skolan högsta betyg.

I november 2008 gjordes den första kvalitetsgranskningen av skolan. Den gången saknades fyra poäng av de 60 som krävdes för certifiering. Efter förändringar genomfördes en kompletteringsgranskning under november förra året. Nu fick skolan 63 poäng och är därmed certifierad inom samtliga kvalitetsområden.

Per Dahl, Gymnasieskolans chef är stolt och glad över certifieringen.
– Att få en sådan här certifiering och utmärkelse är en bonus för oss som arbetar här och väldigt roligt att få. Qualismetoden är vårt verktyg för att utveckla verksamheten och bli ännu bättre.