Vad är då Söderåsshopping.se för något?

Det beror lite på vem du är. Här nedan förklarar vi från tre olika perspektiv.

Söderåsshopparen / Söderås Journalen-läsaren

Du är boende i någon av våra utgivningsorter och läser alltid Söderås Journalen från början till slut. Du handlar gärna mat i din lokala matvarubutik och shoppar helst kläder på hemorten istället för på stora köpcentra.

Om detta stämmer på dig kommer du att ha stor glädje av Söderåsshopping. Här hittar du nämligen erbjudanden från butikerna och företagen i Söderås Journalens utgivningsområde. De annonser som finns i Söderås Journalen kommer nämligen att finnas med även på nätet, så att du kan få tillgång till dem på datorn eller i telefonen.
Söderås Journalen kommer dessutom att bli webbtidning, vilket innebär att allt material från tidningen kommer att läggas ut på nätet.

För att du ska kunna hålla koll på vad som händer i Söderåsområdet så passa också på att kolla in evenemangskalendern och föreningsinfo. Samtliga lunchrestauranger i området kommer också att erbjudas möjlighet att annonsera så att du vet vad de serverar varje dag. På Söderåsshopping finns alltså lokal information samlad på ett och samma ställe.

Söderåsföretagaren

Du driver din egen butik eller tjänsteföretag och har mestadels kunder i Söderåsområdet och nordvästra Skåne. Du har närhet, service och personlighet som dina ledstjärnor. Kanske annonserar du redan i Söderås Journalen, eller funderar på att göra det. Då kan Söderåsshopping vara något för dig.

Söderås Journalen är en etablerad annonskanal som med Söderåsshoppings inträde på arenan får en ”avknoppare” – och du får ytterligare en annonskanal. Annonserar du i Söderås Journalen hamnar din annons nämligen också på Söderåsshopping utan extra kostnad. Du har också möjlighet att få in erbjudanden på Söderåsshopping som du kanske inte får med i Söderås Journalen på grund av pressläggningsskäl.

Söderåsshopping kommer också att innehålla ett sökbart företagsregister där du för endast 200 kronor per månad presenterar ditt företag med kontaktuppgifter, öppettider och verksamhetsbeskrivning. Genom att betala 200 kronor i månaden gör du en investering som vi vågar lova kommer att omsättas i nya kunder och som kommer att betala sig direkt.

Söderåsföreningen

Ni är en förening som är beroende av ideellt arbete och ägnar ett antal timmar i veckan åt att ordna aktiviteter för era medlemmar. Ni har känt av de senaste åren att det blir svårare och svårare att få tag i engagerade ledare. Den utvecklingen tycker vi på Söderåsshopping är trist.

Söderås Journalen har alltid vurmat för det lokala föreningslivet och har haft massor av artiklar om föreningsprofiler och –evenemang. Eftersom vi som månadstidning är bunden till en tidsplan har vi ibland fått tacka nej när föreningar har velat att vi ska skriva om deras senaste aktivitet. Något som har smärtat oss, då vi gärna uppmärksammar alla ideellt arbetande krafter.

Därför kommer vi att under rubriken Föreningsinfo låta samtliga föreningar i området att få ligga ute med kontaktuppgifter och hemsidesadress helt kostnadsfritt. Har ni något speciellt evenemang på gång så är det bara att maila detta till oss på evenemang@soderasshopping.se, så ser vi till att detta publiceras i evenemangskalendern.

Sammanfattningsvis

Det har länge funnits ett behov hos Söderåsregionens företag och butiker att samordna och marknadsföra sig på nätet. Söderåsshopping är Adapt Medias sätt att dra vårt ”strå till stacken”. Vi hoppas naturligtvis att så många som möjligt vill medverka och göra Söderåsshopping till den samlande kraft som vi är övertygade om att den kommer att bli.
Välkomna!