Föreningssidan i Söderåsjournalen

På föreningssidan erbjuder vi alla föreningar i Söderåsjournalens utgivningsområde att informera om sin verksamhet. Föreningen ska alltså finnas i Klippans kommun (Klippan, Ljungbyhed, Östra Ljungby etc), Perstorps kommun, Kvidinge, Röstånga eller Åstorp.

Kostar det något? Vem betalar?
Detta kostar inte något för föreningarna. Sidorna är sponsrade av företag i utgivningsområdet. Är du en företagare som vill stötta föreningslivet genom att sponsra dessa sidor? Kontakta då Adapt Media på tel 0435-77 90 50 eller info@adaptmedia.se.

Så här går det till!

Fyll i formuläret nedan:

Del 1 – Kontaktuppgifter
Detta är obligatoriska uppgifter. Uppgifterna om vem som skickats in är bara till för att redaktionen skall veta vem som skickat in uppgifterna och var vi kan få tag på personen i fråga om vi vill veta mer.

Del 2 – Text att publicera på föreningssidan på Söderåsportalen.se
Här finns möjlighet att skriva längre texter (exempelvis lägga ut hela agendan för ett evenemang). Denna text publiceras endast på Söderåsportalen.se under respektive förening och på föreningssidan på Söderåsportalen.se

Skicka in informationen till redaktionen
När du klickar på knappen ”skicka in” så får redaktionen uppgifterna via ett mail. Vi publicerar detta på sidan inom ett par dagar.

Skicka in uppgifter till Föreningssidan

Del 1 - Kontaktuppgifter

Del 2 - Text att publicera på föreningssidan på Söderåsportalen.se

Text att publicera på Söderåsportalen.se

Skicka in uppgifterna till redaktionen

Tack till våra sponsorer

Klippan Yllefabrik

Meccom, Klippan

Adapt Media, Klippan