Föreningar

FK Boken

Adress
Box 106
284 22 PerstorpNATURPASSET - Skoj på hoj

Dags att pumpa cykeln och packa fikakorgen. Fr o m 17 maj finns NATURPASSET – Skoj på hoj till försäljning hos Modehälsan, Holmers Järn, Turistbyrån/Plastens Hus och Munhälsan. För 50 kr får du ett paket med karta med 40 kontroller inritade, PM, startkort och kontrollbeskrivning.

Fram till den 10 september kan du besöka kontrollerna, så du har hela sommaren på dig att utforska Perstorps vackra omgivningar där Du hittar bl a hittar en snapphanegrotta, milstenar, ett café m m.

När du besökt alla kontrollerna, eller minst 10 st, lämnar du in startkortet till något av försäljningsställena och är med i utlottningen av presentkort. Du kan också dela din Naturpassupplevelse med en bild och vinna en Scandic-weekend! Gå in på naturpasset.se och läs mer.

Publicerad: 2019-05-17

Naturpasset

Naturpasset finns nu till försäljning hos Modehälsan, Holmers Järn, Munhälsan och Turistbyrån/Plastens Hus fram till den 1 maj. 30 kontroller är utplacerade på kartan Perstorp-Sista Hus, delvis nyritad och reviderad 2019. Paketet med karta, kontrollangivelser och startkort kostar 50 kr.
Välkomna ut i naturen hälsar FK Boken.

Publicerad: 2019-04-02