Anslagsutdelning från Sparbanksstiftelsen Skåne

source link I söndags delade Sparbanksstiftelsen Skåne och Swedbank ut 120 000 kronor till sex olika projekt i Klippan och Perstorp som bidrar till utveckling lokalt. Det var i samband med julskyltningen i Perstorp som pengarna delades ut. Projekten som fick motta ekonomiskt stöd riktade sig både  till unga och äldre med utbildningsinsatser, föreningsläger och även att skapa julstämning genom ett bidrag till Företagarna i Perstorp.

what is the price for azithromycin

here -Samhällsengagemang, lokal förankring och att ge tillbaka till främst alla ideella krafter som finns inom föreningslivet i Klippan och Perstorp är prioriterat för Sparbanksstiftelsen Skåne och något som fortsätter under åren som kommer, säger Bo Svensson styrelseledamot i Sparbanksstiftelsen Skåne. På plats att dela ut dessa tidiga julklappar var även Swedbanks kontorschef Per Johansson.

http://www.digistorytelling.com/?d=can-you-take-amoxil-with-blood-pressure-medicine

go Årets pristagare:

http://bsquared-consulting.com/?a=cipro-cost-USA

source link Företagarna i Perstorp – Stämningsfull jul source site Ljungbyheds IF – Integration – rekrytering follow link FC Kopparmöllan – Aktivera ungdomar i Östra Ljungby och Stidsvig buy augmentin in Khamis Mushait Saudi Arabia Klippans Brottarklubb – Nya brottarmattor buy flagyl in Al Ain UAE SPF Seniorerna Eken Perstorp – Ökad IT-medvetenhet bland pensionärer Friluftsklubben Boken – Nya möjligheter till lägervistelse

go to link

go to link  

http://bsquared-consulting.com/?a=antibiotics-cheap-online