Julskyltning på torget i Perstorp

order ampicillin online Canada http://bsquared-consulting.com/?a=metronidazole-buy-online-Canada Julskyltning och julmarknad på torget söndagen den 3 december kl. 13-17. Alla butiker har öppet med julstämning.

go to site

follow site Butikerna och föreningarna serverar glögg och pepparkakor. Traditionsenligt brukar tomtarna vakna upp och finnas i hela byn, det blir dans kring granen till musik av Perstorps lokala speleman Lennart Stenfeldt.

follow

source link http://www.digistorytelling.com/?d=can-i-take-ciprofloxacin-for-bladder-infection – Det är mycket som är sig likt men även en hel del nyheter. Det kommer att finnas hoppborg, rutschkana och en liten karusell för barnen. För de vuxna arrangerar vi en tävling som lockar alla att besöka samtliga butiker och ha chans att vinna riktigt fina priser, berättar Annika Lundström-Olesen som är ordförande i FiP.

here

go here Det kommer att hända saker hela eftermiddagen på torget i Perstorp. Föreningarna i Perstorp finns samlade på torget och har olika aktiviteter för både stora och små. Handla hemmavid är både smart och enkelt.

buy amoxil in USA online